Fotografíes de Nadal 2020

Aquest any per a fer un Nadal més alegre amb la situació actual, hem decidit fet un petit concurs entre les aules del Col·legi Cultural. El propòsit d’aquest concurs, doncs, era que els alumnes havien de col·laborar entre ells per a fer les fotografíes de Nadal. A més, la intenció era que aquestes fossin el més original i creatives possible.

Hem rebut fotografies de totes les aules, ja que els alumnes han tingut molt d’interès i encara sent difícil escollir un guanyador pel gran nombre de bones opcions que hi havia, al final ja tenim un guanyador, després d’un empat. Per tant, els guanyadors de la fotografia de Nadal per al 2020 ha estat Segon de Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa.

Fotografia Guanyadora

Estem molt agraïts a tot l’alumnat per la seva participació en el concurs i a les seves bones fotografíes de nadal. Per tant, donem la nostra enhorabona als guanyadors de la fotografia.

Els alumnes van rebre el seu premi l’últim dia del trimestre. Per últim, els alumnes tornaran a les aules l’11 de gener. Ús desitgem un bon Nadal i any nou 2021 de part del Col·legi Cultural!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *