El nostre col·legi

Qui som?

Un col·legi amb ganes d'educar

Som un centre concertat i laic que va néixer l’any 1938 a Badalona. El nostre col·legi té l’objectiu de fer créixer i contribuir al desenvolupament de la societat de Badalona. Volem tenir una educació i formació de qualitat i que sigui de gran ajuda a tots els alumnes. Oferim cicles formatius, amb contingut actualitzat i útil per al futur laboral dels nostres estudiants.

Volem ser un centre de referència per a Badalona i Catalunya. Ens esforcem per a millorar els resultats educatius, perquè els alumnes puguin millorar els seus resultats d’aprenentatge i puguin expressar una satisfacció en els serveis rebuts.

La nostra educació permet als alumnes desenvolupar la seva carrera professional i vida personal, un dels nostres principals objectius és que els alumnes tinguin autonomia i responsabilitat en les seves accions i decisions.  També volem potenciar les llengües estrangeres a l’aula, pel que es faran activitats en anglès, un idioma molt important en l’actualitat.

El fet de tenir diferents generacions passant per les aules ens fan adonar que el món canvia constantment. Per tant, l’educació ha d’evolucionar al mateix temps. Fem ús de diferents tecnologies, el qual fa l’aprenentatge més atractiu i productiu pels alumnes. Tota aquesta feina és posible gràcies al nostre equip, un equip que treballa de manera constant, responsable i gaudint de la seva professió.

Per què Col·legi Cultural?

T’expliquem els motius

Som un dels centres amb més tradició i experiència a Badalona. Creiem fermament en la formació dels alumnes, ens esforcem dia rere dia perquè els alumnes desenvolupin el seu criteri propi i el seu caràcter i forma de ser particular. Un dels nostres objectius és que entenguin que tots encaixem dins de la societat i que hi podem aportar el nostre gra de sorra.

El col·legi està al servei dels alumnes, som una gran família on el diàleg és l’element més important del procés educatiu. Volem formar persones lliures i responsables, considerant el respecte com un aspecte molt important de la seva persona.

Volem promoure el desenvolupament d’actituds i aptituds de cada alumne, afavorint-los en hàbits de treball i d’estudi. Ens adaptem a les necessitats de cada estudiant, apropant-nos a l’alumne.  Valorem utilitzar l’aprenentatge per a potenciar l’autonomia de superar reptes, tant individuals com d’equip, mitjançant la investigació i experimentació. Desitgem formar persones amb pensament crític i opinió pròpia, preparades per la seva vida professional.

col·legi cultural