Oferta Educativa

Cursos de Formació Professional

La Formació Professional permet als alumnes orientar la seva vida laboral cap a un entorn professionalitzat i especialitzat, ja que amb aquesta formació els alumnes podran assolir les competències i habilitats professionals necessàries que els obriran les portes al seu futur. A més, amb les pràctiques d’empresa ja tindran experiència al món laboral pel qual tindran una fàcil adaptació al seu lloc de treball després dels estudis. Per tant, aquesta és la nostra oferta educativa:

Sistemes Microinformàtics i Xarxes (IC10)

El món de la informàtica és un camp que està en ple desenvolupament. La informàtica s’ha fet un lloc a la nostra vida quotidiana, per tant, les empreses creen llocs de treball relacionats amb aquest entorn. En conclusió, si ganes de descobrir les teves habilitats i competències tecnològiques des d’un punt de vista més pràctic, aquest és el teu cicle formatiu. Per tant, inscriu-te i forma’t professionalment!

Oferta Educativa: Sistemes Microinformàtics i Xarxes

Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa amb perfil professional en Ciberseguretat (ICA1)

El món de la informàtica i la ciberseguretat és un camp que està en ple desenvolupament. La informàtica s’ha fet un lloc a la nostra vida quotidiana. El fet que cada vegada hi hagi més tecnologia al nostre voltant fa que estiguem més exposats als ciberatacs.

Hacking ètic, avaluació de vulnerabilitats i pentesting són paraules que s’han incorporat dins el vocabulari informàtic. En conclusió, si vols formar part d’aquest món i convertir-te en un especialista en ciberseguretat, aquest és el teu Cicle Formatiu. Inscriu-te i forma’t professionalment!

Administració i Finances (AGB0)

Si vols aprendre com portar a terme l’organització, l’administració i la gestió personal dins d’una empresa, aquest és el teu cicle. Si vols entendre les operacions econòmiques i financeres i poder assessorar a clients dins de l’àmbit públic i privat, aquest és el teu cicle. Inscriu-te!