Sistemes Informàtics

Cicles Formatius de Sistemes Informàtics

La Formació Professional és el conjunt d’ensenyaments que preparen per a desenvolupar un ofici. Permet als alumnes orientar la seva vida laboral cap a un entorn professionalitzat i especialitzat. Per tant, amb aquesta formació els alumnes podran assolir les competències i habilitats professionals necessàries que, en definitiva, els obriran les portes al seu futur. En definitiva, si t’interesen els sistemes informàtics, som el teu Col·legi.

Els Cicles Formatius i Formació Professional que oferim són de grau superior (CFGS) i grau mitjà (CFGM). D’entrada, un alumne pot començar fent el cicle formatiu de grau mitjà. Per continuar, pot completar la seva formació fent un cicle de grau superior.

Primer de tot, el cicle formatiu de grau mitjà que oferim és Sistemes Microinformàtics i Xarxes. Aquest donarà les bases més importants als alumnes per a poder ser tècnics informàtics. 

Respecte el nostre cicle formatiu de grau superior, aquest és d’Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa amb perfil en Ciberseguretat. Aquest mostrarà els alumnes com administrar i mantenir els sistemes d’ordinadors i les xarxes de les empreses. A més aplicant-hi coneixements de ciberseguretat.

El principal objectiu és que en un període de dos anys, es pugui garantir a l’alumnat la formació i coneixements necessaris per incorporar-se al mercat laboral o accedir a estudis superiors. La nostra formació es basa amb el model learning by challenge, un model en el que combinem formació teòrica i pràctica, part de la qual té lloc en empreses acreditades.

Els nostres Cicles Formatius

Sistemes Microinformàtics i Xarxes

Estudiant aquest cicle formatiu obtindràs la titulació de tècnic o tècnica en sistemes microinformàtics i xarxes. A més,  aprendràs dur a terme operacions de gestió administrativa en l’àmbit públic i privat d’acord amb la legislació vigent, de forma eficaç i amb qualitat de servei

Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa (Ciberseguretat)

Estudiant aquest cicle formatiu obtindràs la titulació de tècnic o tècnica superior en administració de sistemes informàtics en xarxa (perfil professional ciberseguretat). A més, aprendràs a configurar, administrar i mantenir sistemes informàtics, garantint-ne la funcionalitat, seguretat i la integritat dels recursos i serveis.